3 būdai padaryti JĄ laimingą per Valentino dieną

Blogas
Artėja diena, kai visi turintys savo meiles ar simpatijas skubės namo džiuginti jas dovanomis, staigmenomis ar kitokiu dėmesiu. Ir, kad ir keliomis meilės kalbomis bekalbėtume, bent simboliška netikėta dovana visada priverčia ją nusišypsoti. O, kad paieškos užimtų mažiau laiko ir nesukeltų galvos skausmo, skubame į pagalbą vyrams. Piešiame trijų spalvų scenarijus šiam meilės vakarui.

#1 RAUDONAI SALDUS VAKARAS

Mėgstantiems tokio tipo šventes švęsti jaukioje namų aplinkoje siūlome rinktis romantiškai raudonus atspalvius. Ir nors tokio tipo vakarai vadovėlinė klasika, patikėkit, kruopščiai apgalvoti, moterims jie palieka įspūdį. Pasirūpinkite jaukia atmosfera: apšvietimu, muzika, saldžiais užkandžiais ir gėrimais. Jaukumą kuria žvakės, žiedlapiai ar kitokios romantiškos detalės. Šokolado fondiu su saldžiomis braškėmis tampa ir įdomiu užsiėmimu ir saldžiu užkandžiu. Tokio vakaro kontekste geriausia dovana – raudonos rožės ir dėžutėje supakuota raudona ,,Kaip tu?“ pižama.

#2 JUODAI GERAS NAUJAS POTYRIS

Ši diena puiki proga išbandyti kažką naujo. Niekada nešokote salsos, nevažinėjote kartingais ar nesileidote nuo kalno snieglente. Ne visoms patinka romantika, tačiau bet kokio vakaro pasisekimą užtikrins netikėtai įteikta dovana. Ir net ir neturinčioms romantinės gyslelės minčių sukels juoda bambuko pluošto pižama, o galbūt tai taps netikėtu pretekstu įvertinti, ar pavyko išrinkti tinkamą dydį.

#3 PILKŲ ATSPALVIŲ PRAKTINIS PRITAIKYMAS

Tiems, kurie mėgsta kino vakarus idealiai tiks Valentino dienai siūlomas repertuaras. Girdėjome šiemet vėl populiarūs pilkieji atspalviai. Kinas, suteikiantis daugybę romantiškų minčių, jaukus pašnekesys restorane ir vakarą vainikuojanti kruopščiai apgalvota dovana. Jos veidas pasikeičia pamačius kaspinu perrištą juodąją dėžutę ir pilkąją pižamą joje, o toliau viskas priklauso nuo Jūsų.

Rinkitės savo atspalvį, o mes padėsime pasirūpinti dovana: pritaikysime dydį, pakonsultuosime, gražiai supakuosime, o Jums teliks džiuginti savo mylimą moterį!

 

Pižamas įsigyti galima ,,Kaip tu?“ Showroome T. Ševčenkos g. 16, 2 korpusas, 2 aukštas.  (862251573)