Firminė įmonės apranga: nuo idėjos iki pristatymo klientui

Blogas
,,Team buildingai“, pramogos, dovanos, įvairios motyvacinės priemonės, norint išlaikyti darbuotojus tampa ne vienos įmonės kasdienybe. Nustebinti visko mačiusius darbuotojus dažnai būna nelengva užduotis. Praktiškai pritaikomos dovanos – firminiai drabužiai, tampa dažnos įmonės pasirinkimu. Kokybiški džemperiai su subtilia įmonės atributika tampa įmonės darbuotojų pamėgta apranga darbe ir laisvalaikiu.
Džemperius, marškinėlius ar sukneles įmonės užsakinėja visų metų darbuotojų gimtadienio dovanoms, personalo aprangai ar Kalėdiniams suvenyrams. Auga sporto marškinėlių poreikis, užsakinėjami ir visi laisvalaikio kostiumai.
Individualus dizainas
Procesas prasideda aiškinantis, kuriam tikslui drabužiai bus naudojami. Nuo to priklauso pasirinktos medžiagos ir modeliai. Žiemos sezonui rekomenduojama stora medvilnė su poliesteriu su pūku vidinėje pusėje, vasarai įmonės dažniau renkasi plonesnius džemperius iš medvilnės su poliesteriu kilpine vidine puse. Priklausomai nuo dėvėjimo paskirties pasirenkamas modelis: darbo drabužiai dažniausiai būna užsegami, laisvalaikiui kuriami per galvą maunami džemperių modeliai. Pagal įmonės ,,brandbook‘ą“ parenkamos firminės spalvos.

Gaminama Lietuvoje
Drabužiai siuvami ceche Vilniuje, todėl kontroliuojamas visas gamybinis procesas. Prieš užsakymą galima pamatyti pasirinkto modelio pavyzdžius, paliesti medžiagas, iš katalogų pasirinkti spalvas. Dydžių pasirinkimas – atsakingas procesas. Kiekvienam užsakovui pateikiamos dydžių lentelės, jei užsakymas itin didelis gaminami ir matavimosi pavyzdžiai.
Gamybinis procesas prasideda pasitvirtinus modelį, spalvas ir siuvinėjimą ar šilkografiją. Konstruktorei sudėliojus lekalus ir išklotines kerpama pasirinkta medžiaga. Kirpiniai vežami marginti. Išmarginus, siuvami džemperiai, marškinėliai ar suknelės.

Pakuojama ir pristatoma klientui
Pasiūti gaminiai pakuojami ir pristatomi klientui. Įprastai gaminiai pakuojami į polietileninius maišelius, tačiau esant poreikiui galima rinktis nestandartines pakuotes, dovanų maišelius su įmonės atributika ar kitus originalius sprendimus.
Procesas baigiasi apsikeitus nuomonėmis, gavus klientų atsiliepimus, kolektyvų nuotraukas.

LVJC (Lietuvos vaikų ir jaunimo centras) archyvo nuotrauka.

Rūpinkitės savo verslu, o mes pasirūpinsime Jūsų įvaizdžiu!

Sužinoti daugiau

Urtė: 862251573

labas@kaiptu.lt