#3 Kalėdinių dovanų idėjos moterims

Blogas

Nors gražiausia, ką galima padovanoti per Kalėdas yra meilė ir dėmesys, visi mėgstame pirkti mielas smulkmenas artimiesiems. Ir, kad tai netaptų dar vienu nereikalingu spintoje gulinčiu mažmožiu tenka įdėti nemažai darbo beieškant tinkamo sprendimo. Norėdami palengvinti paieškas dalinamės keletu praktiškai pritaikomų dovanų idėjų sesei, mamai, žmonai ar kitai mylimai moteriai.

#1 Mieli ir jaukūs natinukai

Kokia moteris nenorėtų naktinukų su kuriais galėtų leisti tingias savaitgalio popietes? Truputį susivėlusiais plaukais ir su kavos puodeliu rankoje.

Pirmoji dovanų idėja – praktiški ir be galo žaismingi bambuko pluošto naktiniai. Supakuoti į dėžutę su sviestiniu popieriumi ir perrišti kaspinu tampa gražia dovana bet kokio amžiaus moteriai. Blondinėms tinkantys geltoni, tamsiaplaukių pamėgti rožiniai arba universalios smėlio spalvos. Juo galima rasti Kaip tu? Showroome arba užsisakyti į su pristatymu į ofisą elektroninėje parduotuvėje. O svarbiausia, kad dydžiai labai universalūs, todėl sunku apsirikti.

#2 Dviejų dalių pižamos

Auksiniuose pataluose, besišypsanti, pasitinkanti Kalėdų šventinę nuotaiką su nauja bambuko pluošto pižama, kuri ne tik gražiai atrodo, bet ir leidžia patogiai jaustis.

Antroji dovanų idėja – dviejų dalių pižama su nėriniais. Tai puiki dovana mylimai moteriai Kalėdų ar bet kuria kita proga. Šis miego drabužis netruks tapti mėgiamiausia nakties apranga. Įpakavimu pasirūpinta. Vienintelė užduotis – teisingai išrinkti charakterį atitinkančią spalvą: juodą ar raudoną aistringoms klasikos mėgėjoms, pilką neutralių atspalvių gerbėjoms ar vieną iš trijų rožinių atspalvių mergaitiško kolorito nešiotojoms.

#3 Smulkių karoliukų apyrankės

Trečioji dovanų idėja – apyrankės. Papuošalų moterims niekada nebūna per daug. Net ir turėdamos daugybę apyrankių, jos visada džiaugiasi gavusios naują blizgutį. Šviesios, tamsios, ryškios ar pastelinės. Apyrankės spalvą rekomenduojame parinkti prisiminus nešiojamų suknelių atspalvius. Apyrankės parduodamos kalėdiniame įpakavime, telieka padėti po eglute.