Mugės metu Kaip tu? pristatė Išmaniąją suknelę su prisegamomis kišenėmis

Blogas
Litexpo parodų rūmuose vykstančioje kasmetinėje mados mugėje ,,Fashion bazaar“ netrūko staigmenų. Kūrėjų zoną užpildė beveik du šimtai dalyvių. Jie pristatė Lietuvoje gamintus drabužius ir aksesuarus. Kiekvienas prekinis ženklas stengėsi parodyti savo išskirtinumą.
Prekinis ženklas Kaip tu? jau kurį laiką išsiskiria plačiu vyrišku asortimentu. Naujovių besižvalgantys stileivos atranda dizainerio Serge Gandzumian kolekcijos kostiumėlius, malonios viskozės marškinėlius. Ieškantys stilingų ir praktiškų sprendimų užklydo į Kaip tu? stendo pusę įsigyti populiariųjų džemperių ar kelnių.
Šį kartą sensaciją sukėlė ne tik vyriškas asortimentas. Mugės metu prekinis ženklas Kaip tu? pristatė naujausią savo kūrinį ,,Išmaniąją suknelę„. Suknelė leidžia kas dieną kurti vis naują įspūdį. Ją galima dėvėti net trimis skirtingais būdais.
Suknelė kurta norint ugdyti lėtąją madą. Turint vieną suknelę galima keisti detales ir nuolat nešioti tą patį drabužį. Kalėdų laikotarpiui planuojama išleisti ir daugiau kišenių pakeitimo variantų. Ši suknelė nepalieka abejingų ir dėl savo neįpareigojančio silueto tinka bene kiekvienai figūrai.

Suknelę apžiūrėti, pasimatuoti ir įsigyti galima Kaip tu? Showroome Ševčenkos g. 16. (Pasitiks Monika: 860782097)
Taip pat ją galima pirkti internetu Kaip tu? elektroninėje parduotuvėje, ją pristatysime nemokamai.