,,KAIP TU by Serge Gandzumian“ parduotuvė prekybos centre ,,ParkasOutlet“

Blogas
Jau mažiau nei po mėnesio duris atvers dizainerio kurtų drabužių parduotuvė ,,Parkas Outlet“ prekybos centre. Parduotuvės asortimente – prieš metus pradėta plėtoti išskirtinė laisvalaikio drabužių kolekcija ,,KAIP TU by Serge Gandzumian“. Prekybos centre klientai galės įsigyti dizainerio kurtų gaminių mažesnėmis kainomis.

Nestandartinė parduotuvės vieta

Mažesnės kainos tikrai nereiškia prastesnės kokybės ar nebemadingų apdarų. Europos didmiesčiuose populiari ,,Fashion Outlet“ koncepsija jau kurį laiką populiarėja ir Lietuvoje. Keliaudami į išparduotuvių centrą žmonės tikisi rasti tų pačių kokybiškų žinomų prekinių ženklų ar dizainerio drabužių geresnėmis kainomis. Kokybišką išparduotuvių centro veidą formuoja ir gausybė jaukių ,,senamiesčio tipo“ kavinių, mažų specializuotų parduotuvėlių, įsikūrę kiti lietuvių dizaineriai.

Išskirtinis asortimentas vyrams

,,KAIP TU by Serge Gandzumian“ parduotuvė duris atvers vartotojui įprastoje ir patogioje vietoje, sieks išskirtinumo asortimentu. Daugybė lietuviškų prekinių ženklų rengia moteris. Vyrams norint apsirengti ką nors išskirtinio tenka gerokai paplušėti. Rinkoje gausybė greitosios mados produktų. Dizaineris žada turėti platų asortimentą vyrams – kuria tai, ką mielai rengiasi ir pats. Nepaisant to, parduotuvė nebus skirta tik vyriškam asortimentui. Didžioji dalis gaminių subalansuota vyrams, tačiau labai greitai pritaikyta ir moteriškiems poreikiams, todėl vadinama ,,unisex“. Lengvi viskoziniai marškinėliai vyrams ir moterims, triko-džinso kelnės ir net keletas skirtingų švarkelių, džemperių, tai tik dalis to, ką rasite parduotuvėje.

Kintantis požiūris į laisvalaikio drabužius

Dizaineris džiaugiasi besikeičiančiu vartotojo skoniu, ieško nestandartinių medžiagų ir kirpimų. Pirkėjai vis dažniau ieško išskirtinumo ir komforto ne tik oficialioje, bet ir laisvalaikio aprangoje, laisvesnę aprangą renkasi ir eidami į darbą. Komfortą laisvalaikio drabužiams užtikrina naudojamos trikotažinės medžiagos, kurios visada yra minkštos ir nevaržo judesių. Kokybę užtikrina pritaikyta partnerių ,,Kaip tu?“ gamybinė patirtis. Nepamirštas lieka ir įvaizdis, kurį verslininkas privalo išlaikyti ir laisvalaikio metu. Dėvimi kokybiški dizainerio drabužiai parodo išpuoselėtą skonį ir atitinkamą statusą, tai tarsi pirmą įspūdį diktuojanti vizitinė kortelė.

Noras ugdyti lėtosios mados suvokimą

Stiliaus pojūtį diktuoja kokybiškų drabužių ir aksesuarų pasirinkimas. Kūrėjas įsitikinęs, kad drabužiai skirtingai derinami turi tarnauti visus metus, nepriklausomai nuo sezono ir kintančių mados tendencijų, todėl parduotuvė nuolat sulauks papildumų, nepriklausomai nuo madų ir metų laiko. Kokybiški, ilgiau išliekantys drabužiai prisideda ir prie poreikio tausoti gamtą, kadangi drabužius keisti tenka rečiau, o ,,Outleto“ formatas užtikrins pirkėjams geriausią kainos ir kokybės santykį.

 

VIDEO