5 Valentino dienos dovanos merginai

Blogas

Net jei tau vasario 14 -oji – tiesiog diena, kai baigiasi automobilio technikinis, JAI tai pirmiausia – meilės diena. Kitaip tariant, tai diena, kurios ignoruoti negali. O kad nesuklystum ir dar būtum bučiniu apdovanotas, kuždame tau Valentino dienos sėkmės formulę: apgalvotas vakaro scenarijus + vykusi dovana.

Jei JI vis kartoja, kad jokių dovanų nereikia, netikėk. Bandome aiškinti, kodėl.

Filmą „Graži moteris” tavo mylimoji tikrai yra mačiusi bent kartą. Mažiausiai. Filme yra tokia scena, kurioje besiruošiant keliauti į prabangų vakarą operoje Ričardas Gyras atidaro aksominę dėžutę Džulijos Roberts herojei Vivian ir sako:

Norėčiau, kad šį vakarą segėtum šitą.

BAM. Manai, kad Vivian to tikėjosi? Greičiausiai, kad ne. Manai, kad Vivian ne faina? Aišku, kad faina! Dar ir kaip.

Va va, apie tai ir kalbam. Ir tu gali suteikti savo mylimajai tokių emocijų, ir tai netgi labai paprasta. O kad pasirodytum visa apgalvojantis ir iniciatyvus, paruošėme tau net 5 Valentino strategijas-scenarijus + pagal juos idealiai derančias dovanas. Belieka išsirinkti!

Vakaro scenarijus #1: Netflix and chill

Sofą paversk lounge zona, pasirūpink spragėsiais, paruošk filmą arba serialą, dėl kurio taip abu šiuo metu svaigstat, kad beliktų paspausti play ir lauk JOS. O toje dailiai supakuotoje dėžutėje lai būna naktinukai, saldžiai ryškūs kaip prisirpęs abrikosas. Kodėl sakom, kad čia gera idėja? Ogi suteiksi progą mylimajai iššokti iš džinsų ar ofisinio kostiumėlio. Minktši, švelnūs, bambuko pluošto – nelabai ir įsivaizduojam, kad gali būti patogesnio.

abrikosas

NAKTINUKAI ABRIKOSAS | ĮSIGYK ČIA

Vakaro scenarijus #2: einate vakarieniauti

Rezervuoji staliuką. Apsirengi kažką gražesnio, nei kad kai einate su bičais alaus. Į vieną ranką – gėlių, į kitą – burgundiško vyno spalvos suknelę ir pirmyn pas savo damą! Vietoj to, kad susitiktumėte pakeliui ar stotelėje, išdyk ant jos durų slenksčio su jau minėta dovana. Beveik, kaip filme, ar ne? Iškilmingai įteik jas ir tegu JI pasipuošia tavo labai apgalvotai parinkta suknele. Leisk JAI šiek tiek pastrikinėti iš džiaugsmo ir pasistaipyti prieš veidrodį, o tuomet jau keliaukite vakarienės. Taip ir įsivaizduojam: burgundiško vyno spalvos suknelė ypatingai derės ne tik prie ryškaus mylimosios lūpdažio, bet ir prie baltos staltiesės. Tas kontrastas!

Valentino dienos dovanos merginai - vakarienė

SUKNELĖ SU PRETENZIJA BURGUNDIŠKO VYNO | ĮSIGYK ČIA

Vakaro scenarijus #3: į čiuožyklą

Jei esate iš tų aktyvesnių, Valentino vakarą savo mylimosios paklausk: „Ar šį vakarą būsi mano Drobiazko?” ir leiskitės paraižyti ledo. Tavo, kaip JOS ledo šokių partnerio pareiga, pasirūpinti apranga. Sufleruojam: prie kūno prigludęs avietinės spalvos bodis nevaržys judesių ir leis nepriekaištingai atlikti piruetus – patikrintas balerinų, bus užskaitytas ir čiuožėjų. Kaip merginos sako, bodžių niekada nebus per daug, tad tavo dovana pasipuošusią ją išvysi tikrai ne kartą.

Valentino dienos dovanos merginai - pramoga

BODIS AVIETĖ | ĮSIGYK ČIA

Vakaro scenarijus #4: į kiną

Kinas – senas geras, patikrintas variantas, bet kodėl gi ne? Tik viena sąlyga – ką žiūrėsite, leisk išrinkti JAI. O tu savo ruožtu įvertink, kad kino salėse dažnai būna vėsoka, tad pasirūpink, kad JAI drebėti iš šalčio netektų – minkšto džemperinio audinio suknelė leis tavo mylimajai jaustis jaukiai ir patogiai, o jos prisirpusios vyšnios spalva puikiai atitiks Valentino dienos nuotaiką. Win win. Valendtino dienos dovanos merginai - suknelė

JAUKI SUKNELĖ SU KIŠENĖMIS VYŠNIA | ĮSIGYK ČIA

Vakaro scenarijus #5: koks dar Valentinas? Nešvenčiam mes jokio Valentino

Jeigu abu (pabrėžiame, ABU) priklausote anti-Valentino dienos būriui ir visi šios meilės šventės atributai kelia alergiją, turi pilną teisę ignoruoti aukščiau užrašytus keturis vasario 14-osios dienos scenarijus. Būkite lyg tas šaukštas deguto aplink siaučiančios saldžios meilės sūkuryje. Anti-Valentino amunicija? Reikalinga. Siūlome: antracitiniai marškinėliai + tamsaus trikotažinio džinso kelnės. Komplektas JAI, komplektas sau. Kompromisas.

antivalentinas2

ANTRACITINIAI MARŠKINĖLIAI IR TRIKOTAŽINIO DŽINSO KELNĖS JAI | Kaip tu by SG

ANTRACITINIAI MARŠKINĖLIAI IR TRIKOTAŽINIO DŽINSO KELNĖS JAM | Kaip tu by SG

Na, tai kurį scenarijų renkiesi?

P.S. Daugiau dovanų mūsų el. parduotuvėje – geidžiamiausias pažymėjome širdelėmis.

P.P.S.  Suprantame, kad išrinkti drabužio dydį – užduotis ne iš lengvųjų, tad skubame nuraminti, jei taip nutiktų, kad Tavo pasirinkimas netiks, mielai jį pakeisime kitu, tiesiog susisiek su mumis.