Laisvalaikio idėja – savaitgalis Rygoje

Blogas

Kelionė autobusu.

Nebrangus ir komfortiškas būdas atsidurti Rygoje. Kelionė neprailgsta žiūrint klasika virtusius filmus, ar naršant internete. O bilietus į abi puses galima įsigyti vos už 13 Eur.

Pigi nakvynė Rygos centre

Neieškantiems prabangos tikrai patiks hostelis ,,Tiger“.  Vieta strategiškai patraukli – Rygos centras pasiekiamas pėsčiomis, iki populiariausiųjų klubų ir barų taip pat 5 min kelio. Aišku dviaukštės lovos kiek nukelia į vaikystės stovyklų prisiminimus, bet pavyksta sutaupyti pramogoms. (Naktis žmogui kainuoja 10 Eur).

Info centras ir svarbiausi objektai

Centrinėje miesto aikštėje įsikūręs info centras. Tikrai neverta iš anksto ruoštis informacijos apie svarbiausius objektus. Žemėlapyje anglų ir rusų kalba aprašyti ir sužymėti labiausiai lankytini Rygos kampeliai.

Galbūt skaniausi Rygos burgeriai

Ar teko valgyti praktiškai visiškoje tamsoje? Menu pasišviečiant telefonu? Šiai dienai taip populiarius burgerius valgėme naujai atsidariusioje kavinėje Ežiukas rūke (,,Ezitis migla” (Palasta ielā 9)). Rekomenduojam.

Skyline baras

Lankytinas objektas, kurio nėra info centro lankstinukuose. ,,Radisson blue“ viešbutyje esantis kokteilių baras. Rezervavus vietą prie lango, matosi puiki Rygos panorama, o baro personalas džiugina nepriekaištingu aptarnavimu ir skaniais kokteiliais.

Puikios trumposios atostogos garantuotos!