Duris atvėre firminė ,,Kaip tu?“ drabužių parduotuvė

Blogas

Su Jumis sveikinasi lietuviško brando ,,kaip tu?“ komanda, kviečiame iš arčiau pažvelgti į mūsų gaminius, atrasti kokybę ir susipažinti.

Duris atveriame Naujamiestyje. Šiandien – tai sparčiai besivystantis miesto rajonas, kuriame kyla verslo centrai, kuriasi menininkų, dizainerių, fotografų dirbtuvės ir studijos. Naujamiestis yra laikomas vienu perspektyviausių Vilniaus rajonų.

kaip-tu-shop1

Esame nesmarkiai nutolę nuo Vilniaus centro ir lengvai pasiekiami tiek viešuoju transportu, tiek automobiliais. Visai šalia parduotuvės yra mūsų klientams rezervuota automobilių stovėjimo aikštelė, tad neteks ilgai kulniuoti pėsčiomis.

Mūsų asortimentas: vyriški laisvalaikio drabužiai: kelnės, džemperiai, marškinėliai, moteriški sporto ir laisvalaikio drabužiai: kelnės, tamprės, marškinėliai, taip pat suknelės, bodžiai ir moteriškos palaidinės.

Jūsų patogumui, parduotuvėje galite atsiskaityti banko kortelėmis.

Pasipuošęs plačiomis šypsenomis ir kupinas optimizmo Jūs pasitinka ,,Kaip tu?“ parduotuvės personalas.

Mums svarbi Jūsų nuomonė – kviečiame bendrauti: klausti, diskutuoti, ieškosime tinkamų sprendimų ir Jūsų stiliui tinkamiausių aprangos variantų.

 kaiptu-parduotuves-atidarymas

Esame gamintojai, todėl galime lanksčiai žiūrėti į klientų poreikius ar Lietuvoje vyraujančias madas. Visi drabužiai pagaminti Lietuvoje – o tai pasitikėjimo ir kokybės ženklas.

Apsilankykite ir atraskite kitokį laisvalaikį: patogų, kokybišką ir stilingą:) 

Parduotuvės adresas: Algirdo 40/ Kauno 13. Vilnius

Parduotuvės darbo laikas:

Pirmad. – Penktad: 10:30 – 18:30 h.

Šeštad.: 10 – 15h

Sekmad.: www.kaiptu.lt